Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Kampala, Uganda

In the Northern (spot)lights

Doing business in the Nordics and Baltics

Voor ondernemers die zaken (willen gaan) doen in Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Estland, Letland en Litouwen, organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO.nl) bijeenkomsten op woensdag 25 mei in Eindhoven en op donderdag 26 mei in Rotterdam.

Bij deze bijeenkomsten kan het Nederlandse bedrijfsleven (met name het mkb) zien welke zakelijke mogelijkheden en kansen deze landen bieden. Tijdens de bijeenkomst kunt u één-op-één-gesprekken aangaan met de vertegenwoordigers van de ambassades van deze landen. Ook is er aandacht voor de economische situatie en de cultuur(verschillen) in de 7 landen. Uiteraard zullen ervaringsverhalen van ondernemers deze dag niet ontbreken.

Programma voor beide dagen

Ochtend
08.45 uur   Ontvangst
09.15 uur   Eén-op-één-gesprekken met de handelsmedewerkers van de ambassades
10.55 uur   Plenaire bijeenkomst met aandacht voor de economische en culturele situatie in de verschillende landen en ervaringsverhalen over het zakendoen in de Nordics en Baltics
13.00 uur   Gezamenlijke netwerklunch voor de ochtend- en de middagdeelnemers

Middag
13.45 uur   Plenaire bijeenkomst met aandacht voor de economische en culturele situatie in de verschillende landen en ervaringsverhalen over het zakendoen in de Nordics en Baltics
15.50 uur   Eén-op-één-gesprekken
17.30 uur   Einde

Nordic Baltic regio

De Nordic - Baltic regio is een interessante handelspartner voor het Nederlandse bedrijfsleven. De economische situatie, concurrentiepositie en cultuur in de regio verschillen per land. Men spreekt in de hele regio goed Engels. De Nordics hebben dezelfde visie op het bereiken van een duurzame economie, de Baltics zijn koploper voor wat betreft internetsnelheid en de realisatie van een digitale overheid. Kansen in de regio voor het Nederlands bedrijfsleven bestaan onder meer in de gezondheidszorg, stedelijke planning, duurzame energie en duurzame mobiliteit.

Locatie

25 mei: Eindhoven
Kamer van Koophandel Eindhoven, John F Kennedylaan 2

26 mei: Rotterdam
Kamer van Koophandel Rotterdam, Blaak 40

Organisator
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Registratie
Deelname is gratis, u dient zich wel te registreren via deze link.